Tanfolyamok

Arc-, és személyiségdiagnosztika


Az arcolvasás képességével mindannyian rendelkezünk, csak más minőségben. Öntudatlanul állítunk
fel diagnózisokat nap mint nap…Arcvonásaid meghatározó jelentőséggel bírnak személyiséged kialakításában.Fontosnak tartom az arcolvasás művészetét, melyet könnyen el lehet sajátítani ahhoz, hogy önmagunk és ezen keresztül mások elfogadása könnyen megtörténjen.Minden arcunkra van írva, az is
ha erőszakosak és az is ha toleránsak vagyunk. Ezeket fiziognómiánk elárulja.Mindezt a tanfolyamon elsajátíthatod! Az arcolvasás tanfolyamon való részvétel élményekben gazdag tanulást jelent! Várunk szeretettel! A tanfolyam 6 alkalomból áll. Az első május 23-án lesz 18:00 órakor, majd azt követően minden második hétfőn folytatódik.

SSC – Szupertudatos ÖnfejlesztésTM


Egy új, 21. századi rendszer, mely forradalmian új.önfejlesztő, önsegítő és tudatébresztő. Eszköze: inga mely ideomotoros válaszreakcióját használjuk fel eredményesen. Ideomotoros tevékenység: a szuggeszciók, elvárások akaratlan hatását jelenti az izommozgásokra. Elmétől, szándéktól, érzelmektől független. Belső önsegítő kapcsolat megtalálása, (szellemi aspektusod) hogy rájöjj hol van olyan érzelmi rezgésed, mely akadályoz,hogy sikeresnek érezd magad vagy nyugodtan tud elfogadni mások döntéseit.Megtanít a rendszer tudatosabban élni, szeretet alapú attitűddel, konstruktív motiváltsággal cselekedni. Ha segítő szándék is vezérel, mások javára is fordíthatod a módszert, megtanulhatod!