SzuperTudatos Önfejlesztés (SSC) tanfolyam


A könnyen elsajátítható és hazavihető módszer segítségével bármilyen élethelyzetedben előnyös változásokat tudsz megvalósítani a saját jól-léted érdekében.

MI AZ A SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS?

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ az első olyan egyedi és könnyen érthető rendszer, amivel bármilyen élethelyzetedet meg tudod érteni, felismerni, tudatosítani és ezzel szinte azonnali változást tudsz létrehozni a jóllétedben.

Ez egy magyar módszer, Magyarországról áramlik ki a nagyvilágba, mint önsegítő és oktatási rendszer. Tanácsadással és tanfolyamokkal nyújtunk segítséget, hogy átalakítsd az életedet és ezáltal egy nyugodtabb és boldogabb jövőt élj meg.

Rendkívül átfogó rendszer, a nyugati coaching, pszichológia, a keleti filozófia és gyógyító hagyományok mind megtalálhatóak benne.
MIBEN SEGÍT NEKED A SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS?

A módszer segít abban, hogy a Belső Bölcsességedet használva kapcsolódj a Szuper Tudatodhoz, avagy ismerősebb nevén az Intuíciódhoz.

Azonnal élvezni fogod a hatását, változást hoz mentálisan, érzelmileg és fizikálisan egyaránt. Ezáltal minden élethelyzetet könnyebben meg tudsz oldani, bármilyen életterületről is legyen szó.

Tudatosan éled majd a mindennapjaidat az
emberi kapcsolatok;
lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok;
pénzügyek;

korlátozó hiedelmek;
munka, karrier;
környezeti hatások;
változások;
igények, életminőség területein.

A módszer az energiákra, érzésekre, a benned lévő sejtszinten futó programokra és azok megváltoztatására fókuszál. Közvetett hatásként az egész-ségedre, azaz a teljes tested állapotára, így a jóllétedre is hatással van, hiszen, ha az energiablokk megszűnik, akkor az általa kiváltott tünet is eltűnik.

A módszer egyik alapelve, hogy minden energia és az energia átalakítható. Az önmunka során a félelem alapú, blokkoló energiákat alakítjuk át szeretet alapúvá, így segít a SzuperTudatos Önfejlesztés kikerülni a félelmek ördögi köréből. Ezután már a szeretet energiáira tudsz építeni, gyorsabban, könnyebben megtalálod az erőforrásaidat, egyre erősebbé válik személyiséged, így emelve magasabb szintre az életedet, boldogsággal töltve. Ebben segít a SzuperTudatos Önfejlesztés™.

A 4 napos tanfolyam gyakorlatorientált, kiscsoportos, ahol biztonságos közegben sajátíthatod el ezt a különleges magyar módszert.