Sikereink


Hosszú ideje szerettünk volna már babát a párommal. Elmentem orvoshoz, aki semmilyen szervi elváltozást nem talált. Javaslatára felkerestem Editet, akihez 3 hónapig jártam kineziológia kezelésre. A kezelések során sikerült eljutnunk a blokkolódásom gyökeréig, és oldottuk azt a hozzá kapcsolódó érzelmekkel együtt. Hamarosan áldott állapotba kerültem és egy gyönyörű várandósság után megszületett a kislányunk! Nagyon boldogok vagyunk!

T. Réka (kineziológia)

Abban az időben állandó vállfájdalommal éltem. Rémes volt, egészen a hátam közepéig görcsölt minden. Hiába jártam masszőrhöz, a görcsösség nem engedett. Ekkor találtam el az Univerzumba, ahol néhány oldás után kezdett engedni a fájdalom. Azonosítottuk a görcshöz tartozó érzelmeket, amiket feldolgoztunk és erősítettük az elengedés képességét bennem. A következő egy hónap alatt fokozatosan teljesen elmúlt az összes fájdalom, görcs a vállamból, hátamból.

S. Andor (kineziológia)

Kisfiamat 7. év végén megbuktatták matematikából és azt mondták, hogy komoly problémái vannak a kombinációs készségével. Mondanom sem kell, hogy teljesen kétségbeestem. Barátnőm ajánlására jöttem Edithez Misivel. Elképesztő volt! Már az első alkalom után a magán-matektanár beszámolója szerint kicsit javult a helyzet, majd a második alkalommal kiderült, hogy blokkolódtak az ide tartozó idegpályák, amikor 3 éves korában leesett a hintáról és beverte a fejét. Ezt korrigálták, és a nyár folyamán szépen fel tudott készülni a pótvizsgára, amit jó eredménnyel le is tett. Többször nem is kellett mennünk, de én azóta is hálás vagyok!

M. Zsuzsa (kineziológia)

Akkor már 2-3 éve folyamatos félelemben éltem. Az a késztetés gyötört állandóan, hogy egyszer csak kilépek az ablakon. Rögeszmés rettegő voltam, pánikbeteg. Az generálta bennem a legnagyobb szorongást, hogy egyszer csak úgy fogok kilépni az ablakom, hogy kettesben vagyunk otthon a gyermekemmel. Rémes volt.
4 hónapig jártam Edithez, mire teljesen elmúlt minden tünetem. Az 5-6. alkalom után sokkal nyugodtabbnak éreztem már magam és sikerült egyre ellazultabbá válnom, majd egyre hosszabb ideig megőrizni ezt az állapotot. Végül állandósult a nyugalom és az elengedés. Nagy áldás ez nekem és a családomnak is.

O. Klára (kineziológia)

Amikor először jártam Editnél, nem vállalt el. Azt mondta, hogy akkor menjek vissza, ha megérik bennem az elhatározás, hogy le akarom tenni az italt és nem a barátaim noszogatására keresem fel. Bevallom, megkönnyebbültem – egy időre. Aztán előbb-utóbb rá kellett jönnöm, hogy az alkoholizmusom már a gyereknevelésem és a kapcsolataim rovására megy. Amikor visszatértem, elkezdtük a közös munkát. Két kemény hónapom volt, amikor minden héten beszélgettünk, oldottunk, mikor mire volt szükségem, a félelemmel és a meneküléssel kapcsolatban. Ez idő után meg tudtam tenni, hogy letettem az italt és nélküle is képessé váltam megoldani a problémáimat és nehéz helyzetekben is nyugodt tudok maradni azóta is.

E. Laura (kineziológia)