Arc-és személyiségdiagnosztika


Ha szeretnél másokat jobban megismerni, vagy közelebb kerülni önmagadhoz, tanulj meg olvasni az arc jeleiből! Az arc soha nem hazudik!

Miután megtanultad ezt a könnyen elsajátítható módszert, kapcsolataid harmonikusabbá válnak, magasabb önismereti szintre jutsz és lépéselőnybe kerülsz új kapcsolatok feltérképezése közben.

A fiziognómia tudománya több ezer évre tekint vissza, mégis, az arcolvasás képességével mindannyian rendelkezünk: alapvetően öntudatlanul állítunk fel diagnózisokat nap, mint nap.

Az arcdiagnosztika az embert arcvonásai, testformája és általában véve külső jegyei alapján vizsgálja, ezáltal betekintést nyújt a személyiség rejtett igazságaiba, a múltba, a jelenbe és a jövőbe. Minden az arcunkra van írva, a bennünk zajló lelki folyamatok, mindaz, amit életünk során megtapasztaltunk, aktuális egészségi állapotunk.

Az arcdiagnosztika a lelki, a testi és a szellemi folyamatokat együttesen vizsgálja, így ad pontos képet az ember jelleméről, viselkedéséről és egészségéről. A módszert ismerők számára arcunk olyan, akár egy önéletrajz, ami nyitott és olvasható.
Mindezt a 6 alkalmas tanfolyamon elsajátíthatod!

Az arcolvasás tanfolyamon való részvétel élményekben gazdag tanulást jelent!